Näin varaat/osallistut virtuaalimatkalle

23.11.2021 päivitys |
Pääset nyt osallistumaan virtuaalimatkalle omalla profiilisivullasi
(Omat matkat) tai osoitteessa my.virtuaalimatka.fi
Omat matkat -sivulla näet kaikki varaamasi virtuaalimatkat ja liityt helposti mukaan kun matka alkaa. Virtuaalimatka toteutetaan Zoom-sovelluksella, joka tulee ladata etukäteen.

Näin varaat matkasi | 
1) Löydät kaikki virtuaalimatkamme ”Virtuaalimatkat” -sivuilta.
Matkat ovat aikajärjestyksessä. Valikoimissamme on yli 30 erilaista virtuaalimatkaa.

2) Varaa verkkokaupasta haluamasi virtuaalimatka. Varaa vain yksi paikka per lähtö. Jos haluat useamman liittymislinkin, sinun tulee tehdä erilliset varaukset. Liittymislinkki on laitekohtainen.

Ongelmia matkan varauksessa? Etkö pääse kassalle? |
Paina varauskalenterista matkan päivämäärää ja sen jälkeen paina hinnan viereen ilmestyvää ympyrää. Tämän jälkeen ”Kassa-nappi” aktivoituu.

Seuraavalla sivulla täytä yhteystietosi ja viimeisellä sivulla muista hyväksyä varausehdot (laita ”täppä” ruutuun)

3 ) Maksa virtuaalimatka varauksen yhteydessä suoraan verkkopankkisi kautta tai luottokortilla

4) Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta. Vahvistuksessa on kuitti maksetusta matkasta sekä kirjautumisohjeet my.virtuaalimatka.fi -sivulle. Tarkista myös roskapostisi.

5) Jos Zoomin käyttö ei ole tuttua, tutustu ohjeisiin etukäteen.

6) Nauti kierroksesta omassa rauhassa tai kutsu kotiisi ystäviä, tälle kierrokselle ei tarvitse osallistua yksin. Varaa hyvää juomaa ja ruokaa, ota mukava asento kotisohvalla tai missä sitten oletkin.

7) Noin 10 minuuttia ennen kierroksen alkua mene osoitteeseen my.virtuaalimatka.fi ja tilaa linkki sähköpostiisi (tarkista myös roskapostisi). Kirjoita sama sähköpostiosoite, jolla matka on varattu. Liity mukaan -painike aktivoituu 10min ennen kierroksen alkua.

8) Kierros on interaktiivinen ja opastettu reaaliajassa.
Oppaamme vastaavat mielellään kysymyksiisi, kertovat matkavinkkejä ja lisää matkakohteista. Kysele siis rohkeasti. Voit kirjoittaa kysymyksesi chattiin tai kysyä kierroksen jälkeen.

Lataa tästä ohje Zoomin käyttöön ja matkalle liittymiseen.

 

Mukavia hetkiä virtuaalimatkojen parissa 😊

Haluatko varata virtuaalimatkan omalle ryhmälle?

* Tyky-päivä
* asiakastilaisuus
* ohjelmaa yhdistyksen kokoukseen
* opintomatka

Järjestämme mielellämme yksityisiä virtuaalimatkoja ryhmille. Minimi ryhmäkoko yksityiselle lähdölle on 20 henkilöä. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi info@virtuaalimatka.fi ja keskustellaan lisää.

Virtuaalimatkat